Profesionālie picas darbarīki – ērtai cepšanai, apkopei un pasniegšanai
Lai pica būtu izcila ne tikai garšas ziņā, bet arī kvalitātē un vizuālajā noformējumā, būtiski ir izmantot pareizos darbarīkus. BHS piedāvā pilnu klāstu profesionālu picērijas piederumu, kas nodrošina drošu, ērtu un efektīvu darba procesu picu cepšanai, apkopei un servēšanai.
Picas lāpstas (cepamās un apgrozāmās)
Picas lāpstas ir galvenais instruments jebkurā picērijā.
-
Cepamās lāpstas ar garu rokturi un platu alumīnija vai nerūsējošā tērauda virsmu ļauj droši ievietot un izņemt picu no krāsns.
-
Grozāmās lāpstiņas (rotējošas) ar mazāku diametru paredzētas picas pagriešanai cepšanas laikā, nodrošinot vienmērīgu garozas apbrūnināšanu.
Krāsns birstes un tīrītāji
Tīra cepšanas virsma ir būtiska ne tikai higiēnas, bet arī picas kvalitātes ziņā.
-
Krāsns birstes ar metāla vai dabīgajiem sariem efektīvi notīra miltu, kvēpu un piedegumu atlikumus.
-
Tīrītāji ar skrāpja malu paredzēti noturīgāku piedegumu likvidēšanai no krāsns virsmas vai cepešakmens.
Lāpstiņas pasniegšanai
-
Mazākas nerūsējošā tērauda lāpstiņas ar ergonomisku rokturi ideāli piemērotas picas porciju pasniegšanai.
-
Pieejamas dažāda platuma un formas, tostarp perforētas versijas, kas ļauj vieglāk noslīdēt no picas šķēles liekajam šķidrumam.
Picas griešanas naži
-
Rullīša tipa picas naži ar asu, nerūsējošā tērauda disku nodrošina tīru griezumu bez garozas plēšanas.
-
Pieejami arī divu rokturu picas griezēji, kas ļauj sagriezt lielas picas ar vienu griezienu, īpaši banketiem vai pašapkalpošanās zonām.
Profesionāļu pieredze un ieteikumi
“Picas lāpstas garums ir kritiski svarīgs – pārāk īsa apdedzina rokas, pārāk gara palēnina darbu. Es ieteiktu katram meistaram izvēlēties apgrozāmo lāpstiņu un vienu ērtu servēšanas rīku,” norāda ilggadējs picu šefpavārs.
BHS – aprīkojums, kas palīdz saglabāt tempu, drošību un kvalitāti ikdienas darbā picērijā. Mūsu sortimentā atradīsiet visu nepieciešamo picu cepšanai, griešanai un pasniegšanai – ar iespēju izvēlēties piemērotāko instrumentu tieši jūsu darba stilam.