Karsto desertu iekārtas – garšas, kas pasniegtas siltumā
BHS karsto desertu iekārtas ir radītas, lai profesionālās un ātrās apkalpošanas virtuvēs, kafejnīcās, bufetēs un viesnīcu restorānos varētu vienkārši un efektīvi pagatavot vai pasniegt siltus desertus. Iekārtas nodrošina vienmērīgu sildīšanu, temperatūras kontroli un uzglabāšanu, saglabājot produkta tekstūru, garšu un estētisko noformējumu.
Pielietojums un funkcijas:
-
Šokolādes kausētāji (bain-marie) – ideāli glazūrām, šokolādes fondī, karstajām mērcēm un dekorēšanai.
-
Karsto desertu vitrīnas – ērtai pašapkalpošanai vai prezentācijai bufetēs un kafejnīcās.
-
Elektriskie sildītāji vai termosistēmas – desertu uzsildīšanai un temperatūras uzturēšanai, piemēram, ābolu plācenīšiem, šokolādes kūkām, siltajiem pīrāgiem vai pudiņiem.
-
Vafeļu un pankūku cepamās virsmas – ideālas desertu pagatavošanai uz vietas klienta acu priekšā.
Mini recepte: silta ogu mērce ar vaniļas saldējumu
Sastāvdaļas:
-
200 g saldētu ogu (aveņu, melleņu, upeņu maisījums)
-
2 ēdk cukura
-
1 tējk citrona sulas
-
Svaiga piparmētra un vaniļas saldējums pasniegšanai
Pagatavošana:
Ogas karsē karsto desertu iekārtas bļodiņā vai bain-marie līdz tās sāk izdalīt sulu. Pievieno cukuru un citronu sulu, samaisa. Karsē 5–7 minūtes līdz masa kļūst nedaudz biezāka. Pasniedz karstu pār vaniļas saldējumu. Rotā ar piparmētru. Vienkārši, ātri un iedarbīgi.
Apkope un ieteikumi:
-
Pēc katras lietošanas notīriet sildvirsmas un traukus, īpaši, ja izmantota šokolāde vai cukura glazūras.
-
Reizi nedēļā pārbaudiet termostatu precizitāti un siltuma izkliedi.
-
Vienmēr izmantojiet iekārtas ar tīru ūdeni (bain-marie tipiem), lai izvairītos no kaļķakmens veidošanās.
-
Izvairieties no metāla instrumentiem uz virsmām, lai tās nekļūtu raupjas un neplaisātu.
-
BHS nodrošina oriģinālās rezerves daļas un profesionālu apkopi visā Latvijā.
BHS karsto desertu iekārtas ļauj profesionāli pasniegt siltu desertu, kas paliek atmiņā – neatkarīgi no tā, vai tas ir vienkāršs augļu pīrāgs vai izsmalcināta lava kūka.