Jūsu pirkumu grozs ir tukšs!
GN (GastroNorm) trauki ir standartizēti pārtikas konteineri, kas kļuvuši par neaizvietojamu aprīkojumu jebkurā profesionālā virtuvē, bufetē, ēdināšanas uzņēmumā vai noliktavā. Tie ļauj strukturēt pārtikas sagatavošanu, uzglabāšanu un pasniegšanu pēc starptautiski vienotas sistēmas.
Pilna izmēra GN 1/1 – pamata konteiners karstajiem vai aukstajiem ēdieniem, piemērots konvekcijas krāsnīm, bain-marie vannām un bufetēm.
GN 1/2, 1/3, 1/4, 2/1, 2/3 u.c. – dažādi dalījumi ļauj organizēt porcijas, dažādus ēdiena veidus un uzglabāšanas vajadzības.
Caurumi un režģi – GN trauki ar perforāciju labākai tvaika cirkulācijai vai produktu notecināšanai (gaļa, zivis, dārzeņi).
Ar vākiem – higiēnai, pārvadāšanai vai siltuma saglabāšanai.
Nerūsējošais tērauds – izturīgs, piemērots augstām temperatūrām, mazgājams trauku mašīnā.
Polikarbonāts (plastmasa) – caurspīdīgs, piemērots aukstajām zonām, pretsitiena un viegls.
Melamīns – ideāli piemērots pasniegšanai, vizuāli pievilcīgs un izturīgs.
Emaljēti vai melnie GN trauki – piemēroti prezentācijai bufetēs un vitrinās.
Standarta GN izmērs ir 530 x 325 mm (GN 1/1), kas dalās proporcijās:
GN 1/2 – 325 x 265 mm
GN 1/3 – 325 x 176 mm
GN 2/1 – 650 x 530 mm
GN 2/3 – 354 x 325 mm
Pieejami dažādi dziļumi: 20, 40, 65, 100, 150 un 200 mm
“Virtuves ātrums sākas ar organizāciju. GN trauki ļauj sagatavot visu iepriekš, izmantot tvaika krāsnis pilnā apjomā un pasniegt bufetē bez liekas pārkraušanas. Es izmantoju tērauda dziļos traukus cepšanai un plastmasas – sagatavošanai.”
“Uzglabājot produktus ledusskapī, izmantoju GN plastmasas traukus ar vākiem – pārskatāmi, hermētiski, viegli marķējami. Viss organizēts pēc GN dalījuma, kas ļauj optimizēt vietu un uzskaiti.”
Vairāk nekā 20 izmēru un konfigurāciju
Piemēroti profesionālajai lietošanai virtuvē, bufetē un uzglabāšanā
Pieejami vāki, režģi, ieliktņi, transporta rāmji
Ilgmūžība, kvalitāte un atbilstība starptautiskajiem standartiem
BHS – jūsu partneris ēdiena organizācijā, uzglabāšanā un pasniegšanā ar GN traukiem.
Vai sagatavot arī tulkojumus, meta aprakstu un atslēgvārdus šim saturam?