Jūsu pirkumu grozs ir tukšs!
BHS piedāvā augstas kvalitātes vītināšanas skapjus, kas paredzēti profesionālai gaļas, zivju, siera un citu produktu sausai nogatavināšanai kontrolētos apstākļos. Šīs iekārtas kļūst aizvien populārākas restorānos, steika bāros, delikatešu veikalos un pārtikas ražotnēs, kur būtiska ir izcila produkta kvalitāte un autentisks aromāts.
Precīza temperatūras un mitruma kontrole (parasti 0–25 °C un 50–85% RH)
Ventilācijas sistēma vienmērīgai gaisa plūsmai un vienmērīgai vītināšanai
UV aizsardzība un aktīvā ogles filtrācija – nodrošina higiēniskus apstākļus
LED apgaismojums produkta prezentācijai
Elegants stikla durvju dizains – lieliski piemērots klientu zonām
Liellopa gaļas (dry-aged beef) vītināšanai
Zivju (piemēram, tuncis, lasis) nogatavināšanai
Siera nogatavināšanas procesiem
Delikatešu produktu pārstrādei un uzglabāšanai
Lai vītināšanas skapis kalpotu ilgi un droši, svarīgi ievērot regulāras apkopes:
Iekārtas iekšpuses tīrīšana pēc katras vītināšanas partijas
Filtru tīrīšana vai nomaiņa atkarībā no ražotāja rekomendācijām
Temperatūras un mitruma sensora pārbaude
BHS nodrošina:
Profesionālu apkopi un diagnostiku
Oriģinālās un analogās rezerves daļas
Iekārtas uzstādīšanu, apmācību un konsultācijas