Šoksaldētavas – efektīva un droša pārtikas dzesēšana profesionālajām virtuvēm
BHS šoksaldētavas ir būtisks aprīkojums mūsdienīgai profesionālajai virtuvei, kur svarīga ir ātra un kontrolēta pārtikas dzesēšana un sasaldēšana. Šīs iekārtas nodrošina temperatūras strauju samazināšanu īsā laikā, saglabājot pārtikas kvalitāti, struktūru un uzturvērtību. Pateicoties intensīvās dzesēšanas cikliem, šoksaldētavas ļauj izvairīties no baktēriju vairošanās riskiem un pagarina produktu uzglabāšanas termiņu.
✅ Galvenās priekšrocības:
-
Ātra atdzesēšana no +90 °C līdz +3 °C 90 minūšu laikā
-
Šoksasaldēšana no +90 °C līdz –18 °C 240 minūtēs
-
HACCP standartu atbalsts un digitāla vadība ar temperatūras ierakstiem
-
Nerūsējošā tērauda korpuss – viegli kopjams un higiēnisks
-
Automātiskā atkausēšana un ventilēta dzesēšana vienmērīgai temperatūras kontrolei
-
Dažādi modeļi GN 1/1 vai 600x400 mm paplātēm
-
Energoefektīvi risinājumi ilgtermiņa izmaksu samazināšanai
🎯 Piemērots:
-
Restorāniem, kafejnīcām un ēdnīcām
-
Ēdienu sagatavošanas un izsniegšanas uzņēmumiem
-
Pārtikas ražotājiem un konditorejām
-
Catering un ēdiena piegādes uzņēmumiem
BHS šoksaldētavas – uzticams risinājums pārtikas drošībai, kvalitātei un efektīvai ražošanai. Izvēlies aprīkojumu, kas palīdz sasniegt augstākos rezultātus!
Izvēlies BHS šoka saldētavas, lai uzlabotu pārtikas drošību, efektivitāti un produktu glabāšanas kvalitāti – ideāls risinājums modernām HoReCa vajadzībām.