Saldējuma pagatavošanas iekārtas – kvalitāte, kas garšo katram klientam
Profesionālās saldējuma pagatavošanas iekārtas ir neaizstājamas jebkurā kafejnīcā, saldējuma kioskā, restorānā vai degvielas uzpildes stacijā, kur svarīga ir ātra un vienmērīga saldējuma izgatavošana. Šīs iekārtas nodrošina konsekventu kvalitāti, krēmīgu konsistenci un iespēju pielāgot receptes dažādu klientu gaumei.
Pielietojums un veidi
BHS piedāvā dažādu veidu saldējuma pagatavošanas iekārtas:
-
Mīkstā saldējuma automāti – ideāli ātrai apkalpošanai pie lielas klientu plūsmas, piemēram, vasaras tirdzniecības punktos.
-
Cietā saldējuma (gelato) iekārtas – augstas kvalitātes produktiem ar autentisku, bagātīgu garšu.
-
Saldējuma miksētāji un pasterizatori – nodrošina pārtikas drošību un iespēju eksperimentēt ar dažādām sastāvdaļām.
-
Porciju dozatori un vitrīnas – ērtai pārdošanai un uzglabāšanai.
Iespējams izveidot dažādas garšas, pievienot augļus, šokolādi vai sīrupus, piedāvājot klientiem radošus un sezonāli pielāgotus desertus.
Apkope, serviss un rezerves daļas
Lai iekārta kalpotu ilgi un uzticami, svarīgi to regulāri tīrīt un veikt profilaktisku apkopi. Tas ietver:
-
Saldējuma masas sistēmu skalošanu un dezinfekciju.
-
Blīvējumu, maisītāju un dozatoru pārbaudi.
-
Kondensatora un dzesēšanas sistēmas tīrīšanu.
BHS.LV piedāvā arī plašu rezerves daļu klāstu, kā arī sertificētu servisu, kas palīdz veikt gan regulāras apkopes, gan ātru remontu intensīvās sezonās.
Pārdevēja novērojumi – kas patīk pircējiem?
Kā stāsta pieredzējuši saldējuma pārdevēji, klienti visbiežāk izvēlas:
-
Mīksto saldējumu ar piedevām – īpaši bērni un ģimenes.
-
Mazas porcijas ar augļu vai ogu garšu – pieaugušie, kuri seko veselīgam uzturam.
-
Jaunas garšas un sezonālus piedāvājumus – klientiem patīk izmēģināt kaut ko jaunu.
Svarīgi arī vizuāli pievilcīgs noformējums un ātra apkalpošana – kvalitatīva iekārta palīdz sasniegt abus mērķus